Margareta Bærentzen Projektledelse, Administrationssupport, Eventmanagement Henrik Hertz Vej 1 A, DK-2920 Charlottenlund +45 20 66 55 25 mb@maggas.dk

Projektledelse

Jeg er uddannet i den grafiske branche som forlagskøkonom og har en bred erfaring fra reklamebranchen, hvor jeg har arbejdet som projektleder, kontaktchef, produktionskoordinator og produktionschef.

Jeg hjælper med alt fra produktionsstyring af kommunikation fra A til Z for både mindre og større kunder, projektledelse og koordinering, indkøb, kundepleje, ledelse, produktion af taktisk kommunikation, budgetlægning, planlægning, gennemførelse, opfølgning og evaluering.

Jeg kan hives ind ved spidsbelastninger, vikarbehov eller afgrænsede projekter, hvor der mangler mandskab. Jeg kan fungere som tovholder i den kreative proces, være bindeled mellem kunden, AD’er, fotografer, modelbureauer, leverandører, trykkerier og diverse medier.

Jeg kan hjælpe med tilrettelæggelse af tryksager og kampagner, booking af ressourcer og udarbejdelse af produktions- og budgetplaner.


Magga

Kontakt mig, så finder vi lige den rigtige hjælp til jeres behov - uanset hvor små eller store de måtte være!