Margareta Bærentzen Projektledelse, Administrationssupport, Eventmanagement Henrik Hertz Vej 1 A, DK-2920 Charlottenlund +45 20 66 55 25 mb@maggas.dk

Administrationssupport/PA

For at hjælpe andre med at bruge deres kostbare tid bedst muligt kan jeg bruges til PA-opgaver, hvor jeg tager mig af både almindelige sekretæropgaver, administrative opgaver, kalenderstyring, leverandørsamarbejde, korrespondance, oversættelser og hjælp til ad hoc-opgaver.

Da jeg taler fire sprog flydende, kan jeg hjælpe med kommunikation mellem danske, tyske, svenske og engelske kunder og leverandører. Jeg har stor erfaring i sam-
arbejde med kunder og leverandører fra Tyskland og de nordiske lande, kender faldgruberne og udfordringerne med at finde den helt rigtige kommunikation.

Jeg kan tilbyde al slags administrationssupport hvis I mangler en person til netop denne opgave i en afgrænset periode eller i et mindre timeantal pr. måned. Måske kan det ikke svare sig at have en fuldtidsmedarbejder siddende til disse opgaver, de har ofte forskellig karakter og kan være svære at kombinere med andre opgaver.

 


Magga

Kontakt mig, så finder vi den helt rigtige model til netop jeres opgaver!