Margareta Bærentzen Projektledelse, Administrationssupport, Eventmanagement Henrik Hertz Vej 1 A, DK-2920 Charlottenlund +45 20 66 55 25 mb@maggas.dk

Hvem er jeg?

Som datter af en tysk far og en svensk mor er jeg opvokset tosproget i Tyskland. Efter min uddannelse som forlagsøkonom flyttede jeg i 1988 til Danmark, hvor både kærligheden og arbejde ventede. Sammen med nogle fantastiske mennesker har min professionelle rejse gået fra forlag, reprofirma, grafisk produktionshus til reklamebureau. Sammen lykkedes det at skabe en innovativ, hurtigt voksende grafisk virksomhed, som efter et generationsskifte blev solgt til Berlingske Media i 2006.

De næste 6 år gav en stor erfaring i at arbejde i en koncern i stedet for en familievirksomhed. Jeg var ansat som HR- og produktionsdirektør indtil oktober 2012.

Pr. 1. november 2012 har jeg virkeliggjort drømmen om et arbejdsliv som selvstændig, hvor jeg bruger mine erfaringer, mine sprogkundskaber og hjælper med en mangfoldighed af opgaver.

Privat er jeg gift med Jens, sognepræst i Ordrup. Bellman, vores store Berner Sennenhund får os i skoven hver dag og hvis den dårlige samvittighed tager over går turen i svømmehallen eller i havet, helst ved molen i Gilleleje, tæt på vores sommerhus ved havnen.

 


Magga

Erhvervserfaring/CV